tiistai 21. tammikuuta 2014

ENSIMMÄINEN KOHTAAMINEN

Olen Kerttuli ja tämä on neljäs blogini, joka on toistaiseksi vielä samassa osoitteessa kuin kolmas blogini. 

Hieman tietoa minusta löytyy minusta-sivun alta (sinne pääsee blogin otsikon alla olevasta linkistä) ja enemmän minua opitte tuntemaan tulevien blogijulkaisujen kautta. Kommentointi on toivottavaa, mikäli kysyttävää tulee mieleen!

Tämä blogi ei keskity mihinkään tiettyyn tai tarkoin rajattuun. Toivon voivani jakaa pieniä helpotuksia elämän haasteisiin, omia ajatuksiani ja mielipiteitäni sekä arjen ihanuutta. Yritän elää pelottomasti ja uskaltaa kohdata elämän yllätykset ennakkoluulottomastti. Minulla ei vielä ole sen kummempaa näkemystä, mutta aion välttää lässytyksiä ja vielä joskus päättää, pidänkö tätä näin kirjakielisenä vai en.

Blogin nimi on tahallaan tavutettu väärin otsikossa. Sen lisäksi, että haluan kohdata arjen ja elämän avoimin mielin ja jakaa sen täällä, kohdata teitä ja itseäni, viittaa nimi myös siihen, että koht on aamiainen. Aamupalaa ilman sängystä nouseminen olisi minulle vielä lähempänä sulaa mahdottomuutta ja se tarjoaa loputtomia vaihtoehtoja. Aamiaiset on mun lemppareita.

Tästä alkaa (elämän, ihmisten, riemujen, tavoitteiden, pelkojen ja uusien ruokien) kohtaaminen.

13 kommenttia:

 1. Munkin tekis mieli alottaa taas alusta, mutta en sit kuitenkaan viitsi... Vaikka toisaalta se tekee kyllä jollain tapaa ihan hyvää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyl ton fiiliksen! Sun blogi on kuitenki tollasenaan ihan huippu, niin mitäpä sitä muuttelemaan!! :)
   Mä en ollu suunnitellu tekeväni näin, mut sit ku tajusin kuin radikaalisti erilailla halusin tätä jatkaa, tuntu jotenki helpommalta piilottaa vanhat jutut.

   Poista
 2. Vitsi mä rakastan tota nimeä! <3<3
  Ootan niin paljon mitä tuut seuraavaks kirjottelee! :)
  Pusipusi!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. LARISSA <3 sä oot ihan lukija parhaasta päästä ku kommentoit niin rohkasevasti aina (ja sikski että vaikutat muutenki niin ihanalta)

   Poista
  2. Oii olipas kivasti sanottu sanottu <3 :') samoin!

   Poista
  3. ...hämmennyin niin kovin että kirjoitin sanottu kahdesti :DD nooh

   Poista
  4. hämmentyminen on ihan tuttua touhua mullekin...

   Poista
 4. hei vitsi tää ulkoasu on kiva ja toi nimi niin kekseliäs!! :>

  VastaaPoista