perjantai 28. maaliskuuta 2014

HUOMIOITA

Kannan puhelinta useimmiten mukanani, siispä se on kätevin tapa kirjata asioita muistiin. Vaikka haaveilenkin herkullisen värisestä Moleskin-muistikirjasta, siitä, jota sinä lauantaipäivänä hipelöin Helsingin Akateemisessa kirjakaupassa.
Arkistoista löytyy mitä mielenkiintoisimpia merkintöjä.

tärkeitä päiviä kuten Eevin syntymäpäivä yhdeksäs huhtikuuta
sanoja kuten vilpitön ja keljuttaa
kahden luvun etäisyys on niiden erotuksen itseisarvo
muistettavaa kuten time will tell, shit will smell and water will seek its own level ja eat like your life depends on it
ruokasuunnitelmia kuten pitaleipää portobellojen ja bataatin kanssa ja kikherneitä avokaadoa parmesanlastuja pinaattivalkosipulimömmöä ja punasipulia
muistiinpanoja telkkariohjelmista kuten kahden turskafileen maustamiseen kaksi teelusikallista kaakaota, kurkumaa, cayennea, kanelia ja ripaus sipulijauhetta, neljä teelusikallista sokeria ja kaksi valkosipulinkynttä (ps EI OLLUT HYVÄÄ)
jatkokoulutushakulomakkeen numero
ohjeita kuten yhden illan lempparismoothie (neljä palaa jäätynyttä banskua, kourallinen pinaattia, 1/4 avokado, kookos- ja kauramaitoa, 2 teelusikallista kaakaojauhetta, ripaus kanelia, protskujauhetta, 1-2 taatelia)

Seuraavana muita olennaisia asioita kuluneelta viikolta.

terästäydyin sosiaalisella saralla ja näin peräti kolmea perheen ulkopuolista ihmistä ja muistin kuinka ihania ystäviä mulla täällä kaupungissa olikaan
olen laskenut paljon asioita kuten päiviä (seitsemän päivää läpimurto-leiriin, neljätoista mun yhden lemppareimman ja tärkeimmän ihmisen vierailuun ja noin viisikymmentä pääsykokeeseen), nenänpäähän ilmestyneitä pisamia, viikkoon järkevästi mahtuvia treenejä ja uunissa paistettavan puuron hiutaleiden sopivaa määrää suhteessa nesteeseen 
NEWSROOM ja Duudsonit tuli taloon
instagramtilin muuttuminen entistä enemmän ruokapäiväkirjamuotoiseksi (ne pancakes-ohjeet on tulossa edelleen vielä joskus varmasti mutta sitä ennen ehkä joku muu riippuu mistä roikkuu)
Yhteishyvä-lehden erittäin epäonninen vaihe vaiheelta kuvattu resepti (huomasitteko sen?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti