tiistai 11. marraskuuta 2014

HATTUJA, HAALAREITA, HIUSKIEHKUROITA JA HUULIPUNAA


Tällä viikolla (viimeiset kaksi päivää) olen viihtynyt vaatteissani. Huomennakin ajattelin. Huulipunakin on iloista ja kiharat elementissään sadesäässä. 
Tänään päällä Humanan kaikki-tuotteet-kolme-euroa-päiviltä löytynyt haalari. 
Kävin aamuluennon jälkeen kahvilla juomassa vastapaahdettuja papuja ja syömässä minua varten keitettyä kanelipuuroa. En tiiä voiko brainstormingia oikeasti suomentaa mutta siellä ajatusmyrkyilin kysymyksiä ja näkemyksiä liittyen aiheeseen ihmisen itsekkyys (Hobbes) versus ihmisen luontainen poliittisuus mikä jollain tasolla on yhtä kuin ihmisen luontainen sosiaalisuus (Aristotle). Olin siellä niin pitkään, että sain papu-chorizokeittoa iltaruoaksi ja iltahalin lähtiessä ja myöhästyin bussista niin sopivasti, että ehdin bussipysäkillä soittaa äitille. KIVAA!
Nyt istun asuntolaluolassa isän vanhassa paidassa ja taustalla pyörivät TED-talksit aiheesta all kinds of minds ja suunnittelen iltapalan syömistä. Ajattelen erityisesti ruisleipää avokaadolla, tomaatilla, cheddarilla, suolalla ja pippurilla. Ehkä mausteista kauramaitoa kaveriksi. 
Nyt menen kiireesti kirjoittamaan muistiin hajanaisia mahdollisuuksia liittyen autismin linkkiin filosofian esseen aiheeseeni. MAAILMA ON TÄYNNÄ HIRVEÄSTI AJATELTAVAA JA OPITTAVAA

PS. Haluan myös pinaattia iltapalaleipiin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti